privacy disclaimer | Selectcamp

Ochrona danych osobowych

Nasza polityka prywatności

Prywatność

Selectcamp szanuje prywatność swoich klientów. Bardzo poważnie podchodzimy do ochrony danych osobowych, zapewniamy, że pozostaną one w ścisłej tajemnicy. Państwa dane osobowe, takie jak imię i nazwisko, adres zamieszkania, e-mail itp. będą wykorzystane wyłącznie w celu realizacji rezerwacji (np. przy wysyłaniu faktur oraz dokumentów podróży).

Dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie wewnątrz Selectcamp. Nie będą one przekazywane w celach komercyjnych osobom trzecim. Jeżeli jest to konieczne dla właściwej realizacji zarezerwowanego wypoczynku, możemy podać informację do zarządców nieruchomości, gdzie zarezerwowali Państwo wakacje.

Jeżeli Państwa dane osobowe ulegną zmianie prosimy o przekazanie informacji na info@selectcamp.pl 

Jakie dane osobowe są gromadzone i przetwarzane?

Naszą stronę internetową można odwiedzić bez konieczności wprowadzania swoich danych osobowych. Dowiadujemy się jedynie jak nazywa się Państwa dostawca usług internetowych oraz jakie miejsca odwiedzacie na naszej stronie. Tylko w przypadku korzystania z niektórych usług dane osobowe są gromadzone i przetwarzane. 

bezpieczeństwo

Selectcamp podjął środki techniczne i organizacyjne w celu ochrony danych osobowych przed utratą, zniszczeniem, manipulacją i nieuprawnionym dostępem. Wszyscy nasi pracownicy i osoby trzecie zajmujące się przetwarzaniem danych są zobowiązane do federalnej ustawy o ochronie danych osobowych.

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany tej polityki w dowolnym momencie.

W przypadku pytań dotyczących gromadzenia, przetwarzania, używania oraz w razie korekty, blokowania lub usuwania danych osobowych prosimy o kontakt:

Vacanceselect Sp. z o. o.
Okonin 51C 
39-100 Ropczyce

Infolinia: 17 78 76 105

Email: info@selectcamp.pl



Selectcamp
  • Niezależna firma rodzinna od 1992 roku
Indywidualna opieka rezydentów
Selectcamp - specjaliści od Glampingu
Nasza oferta
  • Campingi w 5 krajach - 16 regionach Europy
  • Najlepsze campingi - od 3 do 5 gwiazdek
  • Duży wybór zakwaterowań